čtvrtek 15. července 2010

Jsem stará?

Celou dobu po návratu z Prahy mi to leží v hlavě ......... už jsem fakt stará ...... proč? Samozřejmě, že jsme museli to odpoledne i na WC. Vybírali jsme si Mekáče, jít například v metru nás ani nenapadlo - po návratu z oné místnosti, jsem prohlásila: "poprvé v životě jsem si na záchodě připadla jako v kobce". Logicky následovala otázka proč - ona místnůstka byla tmavě vykachlíčkována a svítilo tam hnusné umrlčí modré světlo :-( Sestra na mne koukala jak na blázna a Kačka s klidem odpovídá - "v tom světle nejsou vidět žíly" ...... než mi docvaklo, proč to, tak to tedy chvíli trvalo ......... fakt jsem stará - mne ani nenapadlo, že bych se tam mohla potkat s feťákem. Přiznávám, že od teď se budu bát pustit jednou Tomíka samotného na WC - protože co kdyby tam ležela jehla ..... já bych asi brala zpátky ten svět, kdy tolik feťáků nebylo, nebo alespoň nebyli tak vidět. Vím, že se chci schovat za černé brýle, nevnímat realitu, ale na tohle si asi nikdy nezvyknu.
Jinak u nás vše při starém - utíkáme před teplem. Ale mám jednu radostnou zprávu. Má vysněná stará kovová postel už stojí na zahradě. Už se mooooc těším, až si na ní budu lebedit s knížkou v ruce. Foto dodám až ji načančám.

3 komentáře:

  1. Tak to se přiznám, že mě to nikdy nenapadlo, že důvodem tmavých WC jsou feťáci... Ale já jsem strašná naivka. Drog a všeho okolo nich se taky bojím:-(
    Ta postel bude na zahradě super, bezva nápad, taky bych si do ní hned skočila s knížkou:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Sam,
    ty záchody jsou super nápad,schvaluju to.A s Barčou na téma drogy mluvíme často,ale ona chce a pídí se po informacích.Mám přístup ke kvalitním materiálům ohledně této problematiky,tak kdybys měla zájem dej vědět.

    OdpovědětVymazat
  3. Miško, díky - materiály znám, mluvení máme dávno za sebou - prostě mi to jen nedošlo :-( Nějak jsem na to zapomněla - děti neměli a doufám, že ani nebudou mít tendence jít tímhle směrem. Ale kdo ví, co je před námi - nezbývá než doufat ...

    OdpovědětVymazat