neděle 13. června 2010

Víkend

Pátek jsme tak nějak proflákali na terase. Bylo strašné vedro, na terase bylo příjemně. Jen navečer jsme se vydali dolů na koupaliště - potřebovali jsme pivo :-), večer dorazila návštěva. Bylo teplíčko, komáři žrali přiměřeně a krásně se povídalo. Jitka s Milanem by měli jezdit častěji :-)
Za to sobota byla akční. Kačka měla po dlouhé době závody na koni. Původně jsme chtěli za ní vyrazit na kolech, ale Tomík měl ráno průjem, takže jsme raději jeli autem, abychom se mohli kdykoliv rychle vrátit.
Přijeli jsme včas na začátek 50 /jedná se o výšku v cm, na kterou byl nastaven parkur/. Kůň, na
kterém měla Kačka jet, svoji první jezdkyni ošklivě "sundal". Raději jsem se otočila, tohle snáším dost špatně. Kačka svoji jízdu absolvovala docela v pohodě, bohužel je diskvalifikovali, protože Šany jí třikrát odmítl poslušnost /musela znovu najíždět na překážku a tím pádem uzavřela pokaždé kruh/, ale měla takovou radost, že ji nesundal, že si vyprosila peníze na další startovné a jela /poprvé v životě/ 70.
Na další závod se docela dlouho čekalo - ale nám to nevadilo - byla tady příjemná hospůdka s venkovní terasou :-) Objednali jsme si žebra a u piva a kofoly čekali, až Kačka odjede závod.
Kačka s Šanym dokázala nejen to, že ji ani tentokrát nesundal, ale navíc zajeli čistě. Sice to nebylo přední umístění, ale Kačka zase jednou překonala sama sebe.
Kačka a Šany:
Tomísek se vyspal v kočárku, byli tam známí se skoro stejně starým Jiříkem, takže měl i společnost ..... prostě úžasná pohoda. Vydržela s námi dokonce i babička :-)
Adamova školkaDostaneme něco?
Babička:
Odpo jsme jeli k další babičce a dědečkovi na grilování a do bazénu. Tomísek miluje vodu :-)
Bohužel se mu znovu vrátil průjem :-( Mysleli jsme, že budeme muset rychle domů, protože brečel a ukazoval si na prdelku, že ho to bolí :-(, ale nakonec usnul u kojení, tak jsme ho přendali na postel a přestali pospíchat. Tomíska jsme převezli spícího, neprobudilo ho ani poutání do autosedačky.
Dnešek vypadal docela slibně - Tomísek bez průjmu a spal docela dlouho ..... jenže náš puberťák se rozhodl, že klidu už bylo dost :-( Vjeli jsme si do vlasů :-( Kdy už ta puberta skončí?
Rozhodla jsem se to zaspat ..... nakonec jsem odpoledne spala přes dvě hodiny, Kačka vzala Toma a psa na procházku, Honza udělal jednu stranu plotu ..... i sluníčko se ukázalo - podvečer už byl zase hezký - jen Honzíka jsem od rána neviděla. Snad mu dojde co a jak a proč.

3 komentáře:

  1. No hurá :D. Co takhle napsat něco o tom, že jsem byla úplně šťastná? :D

    OdpovědětVymazat
  2. A abys věděla, tak příště zkusím devadesátku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jen pod podmínkou, že dodržíš pitný režim :-)

    OdpovědětVymazat