neděle 15. srpna 2010

Neděle - černo

Ve čtvrtek večer přivezl Honza sedačku od Ivana. To se nám to válí :-)
Pátek byl běžný den, trochu přeháňky .... odpoledne se zastavili Benešovský. Babička je vášnivá sběračka hub, neváhala a po cestě do Mnichova Hradiště si nechala zastavit u lesa ..... její chvilková návštěva v lesa jí přinesla košík hub, ze kterého nám tady pár nechala :-) Večer přijeli Majoři a Piňďulka, upekli jsme mezi deštěm buřtíky. Jana přivezla Michala, protože v sobotu jsem oba kluky - Honzu i Míšu - vezla do Roudnice. Původně měli hrát zápas s Belgičany, ale Ti se raději z Děčína evakuovali směr domů, takže byl jen trénink. Tedy nebyl to jen trénink - šlo i o to, jestli si kluky "nechají". Nechají :-) Takže Honza tuto sezónu hraje za HC Roudnice nad Labem. Naštěstí ho nechají trénovat v Lípě, dojíždět budeme jen na zápasy.
V sobotu rychle oběd a pak s kluky do Roudnice. Čekání jsme využili k prohlídce Roudnice. Bohužel jsem zapomněla doma kočár /tedy, on by se ani nevešel - dvě tašky s výstrojí zaberou spoustu místa/, takže Tomík šlapal celé tři hodiny po svých. Vylezli jsme i na Hlásku, dali si na náměstí zmrzku a kafe, našli dětské hřiště - fotky zítra - foťák zůstal v batohu v ložnici a tam spí Tomík.
Dneska jsme jeli do Benešova na oběd, původně jsme chtěli do Děčína do ZOO, ale do této zoo nepouští se psem. A jelikož celý týden hlídáme Teddyho, tak jsme měli smůlu :-( Místo toho jsme volili procházku po Starých Ladech, stavili se u našich .... prostě poklidná neděle. Večer se udělaly zvláštní mraky a světlo bylo do červena:



Omlouvám se za vypůjčené fotky, ale můj foťák zrovna ležel - víte kde :-) Pak se najednou zatáhlo, bouří, ale na déšť pořád čekáme .....tak už prší

Žádné komentáře:

Okomentovat