pondělí 2. srpna 2010

Víkend

Konečně byly závody a holky se dočkaly. Kačka padesátku zajela čistě, ale čas na umístění nestačil,  v soutěži Jízda zručnosti se umístila na třetím místě. Na sedmdesátce bohužel shodili břevno poslední překážky :-( takže bez umístění, ale časem třetí. Jana na sedmdesátce druhá, na devadesátce třetí a na mimimaxi druhá. Ale hlavně si skočila nový rekord - 140 cm :-)
Kačka se Šanym

Jana s Atíkem

Pro nás to bylo pěkně strávené dopo a kousek odpoledne.
Zhruba v půl druhé jsme odjížděli domů a modlili se, aby Tomík neusnul. Povedlo se a doma spinkal v postýlce do pěti. Pak jsme vyrazili na oslavu kamarádových 50-tin. Tomík se skamarádil s dvojčaty stejně starými a jejich bratříčkem, který je o rok a půl starší. Vypadalo to, jako když tam běhají trojčata /věkový rozdíl nebyl znát/ a náš Tomík. To byl šílený frmol. Kamarád přišel o polovinu úrody ze zahrady, ale vypadalo to, že mu to nevadí :-) Bohužel se tentokrát nepodařilo Tomíkovi usnout, takže jsme se v jedenáct zvedali a přišli jsme o hraní písniček :-(
V neděli se zastavil bráška - podařilo se mi s ním vyfotografovat všechny děti, což se rovná zázraku.
Jednou ho přerostou všichni :-)
Odpoledne jsme odvezli Janu ke koním a pak se stavili u babičky s dědou. Snažili jsme se jim pomoci se "zelenou" vodou v bazénu, což se nepodařilo :-( Pokud máte někdo nějaký nápad, tak sem s ním. Něco málo jsme ogrilovali - ňam - a večer seděli s Piňďulkou, která nám líčila pocity z prvního sednutí letadlem do pole. Honzovi se ráno do práce vstávalo hodně špatně :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat