pondělí 13. prosince 2010

Odpovědi

     Pár z Vás dlužím odpovědi - snad na nikoho nezapomenu.
     Tomísek a dudlíky: každé brzké ráno se z postýlky ozývalo "dudu,dudu" a já, líná vstávat, tomu hlasu odpovídala: "máš je tam, hledej" a pak už se ozvalo jen zadudání a dospali jsme k normálnímu času vstávání.
V pondělí po čertech se z postýlky ozvalo - "není,není" a já málem smíchy  z postele spadla :-) - dospali jsme až ke zvonění budíku. Dnes už po dudlíkách ani nevzdechne.
    Tomík a školka - zvykl si rychle a myslím, že si to užívá - teta ho chválí - plínku má pro jistotu na spaní, dokáže se najíst sám, uklízí po sobě, prosí a děkuje, snaží se opakovat ..... je toho ještě víc, ale to by vypadalo, že se vytahuji :-)
    Lucie - já sama ji vnímám jako svátek světla - ale kvůli Vám jsem si dneska našla podrobnosti - a ejhle - u nás prý Lucie chodili kontrolovat pořádek!!!!! Více zde: http://www.chytrazena.cz/spolecnost/svatky/svata-lucie-13-prosince-3709.html

1 komentář:

  1. Sam díky, tak to je průšvih :DD, naklizeno nemám a nebudu, na svátky speciálně negruntuji roky. Je útulno to jo, ale neškrobím záclony ani nelikviduji smítka prachu...prostě provoz :-O

    OdpovědětVymazat