středa 22. září 2010

Pohoda

     Ráno si Tomík konečně zase přispal. Spinkali jsme oba do půl deváté :-) Po snídani Tomík koukal na Kouzelnou školku ... tedy spíš ji má jako kulisu a hraje si u ní. Pak jsme vyrazili k doktorce na očkování. Tam Vám bylo lidí :-( Nakonec jsme tam pobyli hodinu s výsledkem - neočkovat, nachlazen. Mám dávat sirup na odkašlání a zkusit přijít na očkování příští pátek. Ještě jsme zvládli rychlý nákup a pospíchali jsme domů, abychom se připravili na výpravu na houby.
     Během jízdy ale přišla SMS, že Pavla houby ruší, že je ji zle. Stavila se akorát na kafe. Tak jsem v klidu uvařila oběd, šoupla Tomíka do postýlky spát. Šel spát o půl jedné, vstával ve tři :-)
     A vyrazili jsme opět do našeho lesa .... hrozně si užívám, že to pro Tomíka není procházka, ale objevování světa ... je úžasný, jak zkoumá brouka, ... strká do šneka, aby se zatáhl ..... beruška ho příšerně lechtala na dlani, tak ji raději zahodil ... kam asi dopadne ten kámen, když ho hodím ... a tyhle bobule jsou k jídlu? Tak ne, prý se po nich šlape - jé ono to práská, to je zábava .... a můžu zkusit zničit tuhle houbu? Prostě cesta do lesa nám trvala skoro hodinu, ale i ty houby jsme našli. Hlavně tuhle krasavici:
Honza ji měl po večeři jako ňamku udělanou na másle s kmínem :-)
Honza za námi dokonce do lesa přišel, takže z toho byla nakonec rodinná procházka. Byli jsme venku víc jak dvě hodiny. Tomík pro večerníčku padl za vlast. Doufám, že se mu budou zdát prosluněné sny :-)))

Žádné komentáře:

Okomentovat