neděle 19. září 2010

Neděle

Dnešek začal mým brzkým vstáváním - tedy brzkým - v půl osmé - tak vstávám s Tomíkem ve všední den, takže vlastně normálně, ale o víkendu si většinou bere Tomíka ráno Honza a já si přispávám. Honzu ale zřejmě včera hoooodně utahalo to dřevo, takže dneska si přispal on :-)
Díky tomu jsem po dlouhé době viděla Krysáky - vypadá to, že už jim alespoň trochu rozumí i Tomík. Seděl jak pecka - což je při jeho hyperaktivitě co říct a i se smál. Že bychom napsali Ježíškovi o DVD?
Ráno se nikomu nic nechtělo - to nachlazení s námi mává. Byli jsme rádi, že jsme se vykopali včas do Benešova. Babička měla včera narozeniny, tak se jelo gratulovat a na oběd :-)
Neplánovaně jsme se tam potkali s Ivanem a jeho rodinou. Vznikla z toho fotka tří Hrdinů:

Venku sice bylo krásně, ale nás to vůbec nevylákalo -  byli jsme rádi, že se můžeme povalovat a zbytek rodiny se i cpal :-))) babiččinými dobrotami. Tomík nám usnul při zpáteční cestě, nechali jsme ho v autě dospat a sami sledovali dnešní tenis. Vstával prdelkou nahoru :-(
Navečer se zastavila Piňďulka. Musím se za ní pochlubit - od včerejška může řídit /tedy správně pilotovat/ dva typy bezmotorových letadel!!!! Je úžasná. 
Mám ji moc ráda. Dlouho jsme žili vlastně vedle sebe ... vídaly se jen u mamky a nijak se nevyhledávaly. Vůbec nevím, kdy přišel zlom, ale dneska si už nedovedu představit, že by se u nás alespoň dvakrát v týdnu nezastavila. Všechny děti tuhle jejich tetu milujou :-)))Pro Kačku je velkým vzorem v její samostatnosti, schopností jít si za svým snem. Honzík ve své pubertě nespecifikuje, ale čas od času se ptá, jestli se staví. A Tomík ji častuje úsměvy a uslintanými pusinkami. A když u nás zastaví auto, tak vždycky volá "teta,teta". Stejně jako, když sedáme do auta, tak říká "za dedou, za dedou". Chlapy má všeobecně raději než ženský, chudák babičky, které by se pro něj rozkrájely :-)
Zítra nejdeme cvičit, s tou rýmou ho mezi děti nebudu brát.

1 komentář:

  1. bože! .... červenám se i na prdeli!
    .... potěšená pinďulka :-)

    OdpovědětVymazat