sobota 26. února 2011

Hory - Začátek

      V pátek byla cesta tam za trest. Sice Tomík třičtvrtě cesty spinkal a "nevykecal nám díru do hlavy", ale stav našich cest a následná cesta z Železného Brodu do Harrachova, s tím, že jsme se ocitli zpět v Železném Brodu nám dala slušně zabrat. Navíc nás vítala sice milá společnost, ale vymrzlá chalupa :-( Její stav se zlepšil někdy v noci, kdy nám ale vedro bohužel vadilo ...... prostě začátek, ak jak má být :-)
     V sobotu nás vítala zatažená obloha .... Honza se vydal na svah a já s Tomíkem jsem během dopoledne prozkoumávali Jabloneček a dorazili i na sjezdovku za Honzou. Byla jsem se i zeptat v půjčovně, jestli mají výbavu pro Tomíse, ale tak malé boty v tu chvíli nevedli. Tomíkovi to vůbec nevadilo - řádil na lopatě.


     Honza byl na lyžích celý den, ale Tomík šel spát až kolem jedné, takže vstával po čtvrté a než se nasvačil, byl Honza s námi :-)
     Navečer jsme všichni tři zamířili do místní cukrárny a prozkoumat zbytek města. Byla to docela dobrodružná výprava, protože chodníky byly jeden led :-( 
    Tomíka jsme se snažili uložit brzo, ale bohužel ...... byl s námi v "obýváku" a bavil přítomné svou přítomností. Šel spát až se mnou

Žádné komentáře:

Okomentovat