středa 30. března 2011

Pondělí,úterý,středa

     Ráno šel Tomík do školky - potřebovala jsem čas na dodělání daní - ráno jsem si objela nákupy a domluvila si opravu auta a pak už jsem jen seděla a kontrolovala a kontrolovala .... odpoledne jsme s Tomíkem zasadili kytky, které jsem ráno koupila a užívali jsme sluníčka na zahradě.
     V úterý ráno jsem odvezla autíčko do opravy a po dobu opravy jsme našli azyl u Radky. Vytáhli jsme prcky na vycházku a pak ještě na zahradu ..... Tomík byl tak utahaný, že nepočkal ani na oběd a šel spinkat. Honza po návratu z práce začal likvidovat naše staré stromy ..... bohužel už mají nejlepší léta za sebou - byli suchý, neplodili :-( ale stejně jsem z toho nutného zásahu smutná .... kdysi dávno je někdo zasadil, staral se o ně a pak během pár minut nejsou ..... divné. Tomík si užívá zahradu i práce na ní - pomáhá sázet, zalévat, neustále přenáší klacíky z ohniště a na ohniště. Večer bývá úplně grogy.
     Dneska jsem "zaskakovala" za Piňďulku v práci, odpoledne Honza pokácel poslední strom a pak jsme se po dlouhé době viděli s našimi známými - opekli jsme buřty a probrali kdeco ..... nikdo nikam nepospíchal, prostě klidné odpoledne a večer :-)

1 komentář: