úterý 5. dubna 2011

Šílím

     Šílím, když Tomík spí v poledne jen hodinu ..... je pak úplně šílený - dlouho mu trvá, než se přestane chovat, než začne fungovat bez toho, že by brečel každých pět minut.
    Ale abych to vzala popořádku - ráno přijela Radka se Zdendou - tentokrát si kluci moc nehráli, většinu času se tahali o hračky. Pak jsem nás všechny nalodila do mého malého autíčka a vyrazili jsme směr nákup - v Kauflandu se "rozsypal" Zdenda - tak protivného jsem ho dlouho neviděla. Ještě jsme je odvezli domů, Radky mi bylo líto, na Zdendu nezabíralo vůbec nic :-(
    My jsme dojeli domů, spáchali rychlý oběd a Tomík šel spát ..... bohužel byl po té vzpomínané hodině vzhůru - dohromady se dal až kolem čtvrté - šli jsme na zahradu .... ze začátku Honza řezal dřevo sám, pak jsem mu šla pomoct. Tomík se naštěstí dokázal zabavit sám - byl nám na dohled a nepodnikal /vyjímečně/ žádné riskantní kousky. Po práci mu Honza za odměnu provizorně ukotvil klouzačku - to bylo radosti :-))) Domů jsme ho dostali až na večerníček :-) Snad je utahaný tak, že si zítra přispíme :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat