čtvrtek 5. května 2011

Dnes

     Dnes tady byl mumraj :-) Konečně přijel bagr :-) a taky spousta návštěv
     Ráno dorazili Radka se Zdendou a Lenka s Kačenkou :-) Já do toho vařila guláš :-) Děti si v rámci možností hráli a dělali bordel. Občas projít kolem nich byl pro mne adrenalinový zážitek - vyhnout se všem hračkám, neuklouznout na míčku :-) Ale byli spokojení a to je nejdůležitější :-)
     Guláš jsem nemohla a nemohla dochutit ..... nakonec se "nějak" povedl ..... no, mohlo to být horší ...
     Po obědě, když Lenka přemluvila Kačenku, že opravdu musí domů, jsem nacpala Tomíka do postele - ani nestačil "dokňučet", že se mu spát nechce, když přijela Petra se Šimonkem .... vyměkla jsem a nechala Tomíka vstát - už se mu potom usnout nepodařilo, ale mimořádně to na něm nebylo znát, žádné kvičení, brek, nic takového - jen večer šel spát úplně v pohodě. Teď už spinká, což se rovná zázraku :-)
      A co bylo dnes největší atrakcí? Bagr :-)))))) Už opravdu dorazil ..... Pavel se s naší zahradou pěkně nadřel .... ale byl zlatíčko - i stromy přesadil. Teď je budeme zalévat a modlit se, aby se chytli. Nemluvím o žádných malých stromcích. Tady leží jeden z nich:
A pamatujete výhled z našeho okna? Teď vypadá takhle:
Tak teď aby si to sedlo, pak vezmeme do ruky motyku, hrábě ...... u toho plotu vzadu chci záhon s trvalkami, takový míchaný - kvetoucí keře, kytičky, bylinky, nějaká jahoda mezi tím ...... jestli máte někdo tip co tam nasadit, sem s ním ...... jsem začínající zahrádkář - je to sice slunečné místo, ale orientované na sever .... máme bohužel obrácenou orientaci pozemku a v létě je tady na víc dost stínu :-( Takže klidně raďte :-)

1 komentář:

  1. Hurá do toho, půl je hotovo:-) K nám bagr taky brzy přijede...

    OdpovědětVymazat