neděle 2. ledna 2011

Nový rok

     U nás Nový rok znamená směr Albrechtice. Jezdíme tam každým rokem popřát ..... a hlavně na Alicinu úžasnou čočku, ovocný salát a Tiramisu ..... prostě si jedeme nacpat pupky :-) A taky se projít na horském vzduchu .... letos jsme vzali Tomíka na boby a vyrazili - nejdříve to vypadalo takto:
ale velice rychle takto:
a ještě jednou a lépe:

Neuvědomili jsme si totiž, že je čas jeho spaní. Pospal asi 20 minut, pak se s úsměvem probral a jal se objevovat krásy Špičáku :-) Sníh si moc užíval :)

     Vraceli jsme se až večer a to za dost dramatických okolností - výjezd o kterém jsme si mysleli, že bude problémový, byl bezproblémový :-), ale zastavili jsme u krámku a tam bylo nutné zatlačit .... já skončila na zemi a řeknu Vám, že je to blbý pocit. Naštěstí se našli ochotné ruce a my vyjeli, abychom ve Smržovce narazili na obr kolonu. Ale jelikož jsme několik let jezdili na kurzy na Maják /jak já bych si to letos ráda zopakovala/, tak vím kudy jinudy do Jablonce ..... úžasná cesta - sníh a led, ale projeli jsme :-) z Liberce byli silnice už jen mokré, to už byla pohoda. Doma jsem strčila svíčkovou do trouby a těším se na neděli - první obyčejný den po dlouhé době :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat