úterý 19. října 2010

Neděle

     Od soboty od večera neměl Tomík ani teplotu - nechápu to .... jeden den šílená horečka, druhý den nic .... ani rýma, kašel - nic.
      A v neděli ráno svítilo sluníčko .... máme sedět doma a vyslat Honzu navečer pro Piňďulku na letiště? Nebo jet pryč? Dohodli jsme se, že vezmeme kočár, Toma nabalíme a vyrazíme směr Zubrnice. Tam se konal jejich podzimní jarmark.
Zubrnice:
Krásně nám vyšlo počasí, lidí bylo přiměřeně - nádherný den. Vyjížděli jsme na poledne, Tomík spal v autě a pak dlouho vydržel v kočárku. U mlýna si vyzkoušel hrátky s vodníčkem:
Ale nejvíc se mu líbila dřevěná mašinka na nádraží: 
Pak taky traktory:
Jen vození na trakaři se mu moc nelíbilo:
Cesta do Prahy byla cesta - necesta :-) Nechtělo se nám vrátit na hlavní silnici a pospíchat .... volili jsme okresky a to takové, které se ztrácely v lese pod listím, ale byl z nich nádherný výhled. Tomík nám opět usnul. Probudil se až u Ivana. Dali jsme kafe, pánové zhodnotili volby a my vyrazili včas na letiště. Piňďulka přiletěla z dovolené přesně. Tomík viděl pár letadel, nejvíc ho fascinovalo, že blikají jako jeho hračka doma :-) Cestou zpátky chvilku brečel, mysleli jsme,že usne. Ale kdepak - od Černého mostu do Boleslavi jsme vyzpěvovali dětské písničky. U McDonalda se dokonale vzpamatoval - dokonce tak, že nám ještě v 11 v noci tancoval :-)



Žádné komentáře:

Okomentovat