pondělí 11. října 2010

Normální den

     Ráno Honzík přišel s tím, že ty záda nepolevily .... vrátil se do postele a nechal nás dospat. Spali jsme do osmi, pak Tomík křičel to svoje "taň" :-) Honzíka jsme vytáhli v půl deváté, že pojedeme k doktorce. Ale dorazila Radka na rychlé kafe - potřebovaly jsme "zdrbnout" ty naše chlapy :-) Vyráželi jsme v půl desáté - Radka na cvičení a my konečně směr Lékařský dům.
     Doktorka konečně uznala Tomíka za zdravého a oočkovala ho. Honzík má ty záda asi dost ošklivý, když mu jen ona sama nahmatala svaly v křeči. Prý páteř "zažila" nějaký šok a svaly ji chránili tak, že se stáhli. To určitě bude to poslední naražení při zápase. Tehdy si Honzík stěžoval na žebra ..... Takže mu nasadila léky na uvolnění svalů a nechala ho ještě doma - záda má mít v teple :-)
     Tomík si při očkování jen kníkl, za to v sámošce a na chodníku se předvedl. Měl svůj první vztekací maxizáchvat. Mě to nechávalo klidnou - přeci jen už nějakou školu od starších dětí mám :-) a kolemjdoucí? Ti se většinou dobře bavili - jen Honzík raději utekl k autu - chudák se za nás styděl :-) Tomík pokračoval ječící scénou i v autě - tak jsme po dlouhé době jeli domů s muzikou :-)))
     Doma se chtěl jen tulit a uklidnil se. Zároveň s tím si docela dobře odpočinul - spát šel až v půl jedné a vydržel skoro do pěti. Co z toho vyplývá? No jasně - do postýlky mířil až kolem desáté. A jak vypadá takový večer s Tomíkem? Ukážu Vám pár fotek. Na té první Tomík předvádí jako manekýn čepičku pro Claudii:
Táto, co to čteš?


Já budu číst s Tebou, jo?

Vypadám spokojeně, co?

A ty, bráško, nekoukej pořád do toho počítače!
Hlavní je, že nemá horečku - posledně reakci na očkování měl, teď naštěstí ne. A prý máme od doktorů pokoj až do tříleté prohlídky - huráááá!

Žádné komentáře:

Okomentovat