sobota 13. listopadu 2010

Dvojčata podruhé

     Dneska jsme vyrazili na zpívání. V šatně jsme se srazili s Radkou a Zdendou .... a taky s lektorkou. Ta nás poprosila, abychom si nesedali k sobě, že se kluci po sobě hrozně opičí a že třeba rozsazení pomůže :-) Řekly jsme jí, že se podřídíme, ale že to moc nadějně nevidíme. Kluci si v průběhu hodiny k sobě cestu samozřejmě našli .... ale snad to bylo lepší. Prostě jsou na sebe zvyklí a fakt, co nevymyslí jeden, to vymyslí druhý :-)
    Po hodině jsme jen ušli pár metrů a šli navštívit naši milou tetu Blanku. Ta je po operaci doma, takže se mohla konat návštěva v dopoledním čase. Od ní už jen do lékárny a na jatka - a dorazili jsme domů opět v jednu. Honem do Tomíka dostat nějaký oběd a dát ho spát.
    Honza tentokrát dorazil brzo - musel se totiž zapakovat na vandr.Na poslední chvíli se domluvili s Jirkou a vyrazili ven. Teď jim momentálně pěkně leje.
    V troubě mám předpečenou husu, houskový knedlíky jsou hotový, brambory na bramborový předvařený, polévka i s knedlíčky hotová, na stole schnou domácí nudle ..... snad se zítřejší oběd povede :-)
    Teď už mám v ruce opět háček .... tak se jdu k němu vrátit.

Žádné komentáře:

Okomentovat